Garanti og vilkår

 • Heim
 • Garanti og vilkår

Dersom du mottek ein ufullstendig ordre eller feil produkt kan du enten be om å få bytte produkt, ein reduksjon i pris eller kansellere heile bestillinga og returnere produkta tilbake til Skogstad i henhold til loven.


Retur av produkt

Ved kjøp i nettbutikken har du full returrett i 14 dagar frå du mottok varen(e). Har du bestilt med faktura må du hugse å betale denne innan fristen, sjølv om varen skal returnerast.

Av hygieniske årsakar kan du ikkje returnere eller bytte boxer og hipster.

Du kan returnere varen ved å sende den til Skogstad nettbutikk:

 • Returskjema og adresselapp følgjer med i pakken du har motteke frå oss. 
 • Fyll ut returskjemaet og send dette saman med varene du ynskjer å returnere. 
 • Vi belastar deg kroner 89,- for frakt når returen er motteken. 
 • Varen som returnerast må være ubrukt, merkelappar må vere på og originalemballasjen må vere intakt.
 • Alle returar går med Postnord, så retur må leverast til ein Postnord (Mypack) utleveringsstad. 
 • Retur adresse:

Skogstad Sport AS
6793 Innvik

Bytte av produkt
Ved bytte av produkt har du to alternativ:

1. Bytte i ein av våre Skogstad butikkar ved framvising av kvittering. 
2. Returner ved å sende til Skogstad nettbutikk og legg ved utfylt angreskjema. (Sjå info om retur av produkt). Legg inn ny bestilling på nett, vi refunderer beløpet på varens verdi så snart denne er motteken av oss.

 • Varen som returnerast må vere ubrukt, merkelappar må vere på og originalemballasjen må vere intakt.
 • Kvittering eller faktura må visast ved innlevering i butikk. Om du ikkje kan vise til dette blir ikkje vara motteken.

Salsvarer kan ikkje bytast i nettbutikken, men kan returnerast innan 14 dagar etter at varen er motteken.

Uavhenta pakkar
Ved uavhenta pakkar vil du bli belasta eit gebyr på kroner 199,- for å dekke våre kostnadar i samband med dette.

Reklamasjon/Garanti
Ved fabrikasjonsfeil eller svakheiter på saumar, glidelåsar og liknande har Skogstad Sport 2 års garanti mot framlagt kvittering.

Garantien gjeld ikkje ved vanleg slitasje, skadar som er sjølvforskyldte, feil vask- og vedlikehald.

Skogstad Sport vil betale frakt kostnaden på alle produkt med manglar eller produksjons feil når kjøpskvittering er vist. Dette gjeld kun for produkta med manglar.

NB! Alle produkt som blir returnert skal vere nyvaska, om ikkje blir produktet destruert.

Dersom du er i tvil om det er ein reklamasjonssak, ta kontakt med oss på kunderservice 57 87 67 70, return@skogstadsport.no eller butikken produktet er kjøpt på. 

 • Dersom du angrar på eit kjøp hjå oss, er det angrerettloven som gjeld. Vi vil at returen skal være så enkel og effektiv som mogeleg for begge partar. Ved angra kjøp har selgar og kjøpar nokre forpliktelsar som må følgjast innanfor angrerettloven sine bestemmelsar.

  Vi anbefalar at du tar godt vare på plagget/produktet og originalemballasjen dersom du ynskjer å returnere varen trygt og sikkert tilbake.

  Under finn du nokre viktige utdrag frå angrerettloven:

  • Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf. Ang Angreretten § 25)
  • Angreretten betinger at kunde bærer kostnadene selv (jf. Angrerettloven § 8, punkt i). Dersom varene ikke kan returneres med normal post anbefaler vi Posten.no for mer info og gjennomføring av retur av større pakker. Dersom forbrukeren uttrykkelig har valgt en annen type levering enn er dette en kostnad som bæres av kunde(jf. Angrerettloven § 24).
  • Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).
  • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet..(jf Angrerettloven § 1).

  Fyll ut angreskjemaet vedlagt i forsendelsen før du returnerar varen til oss.

 • Etter at din ordre er registrert blir varen pakket og sendt.
  Det tar mellom 3-5 arbeidsdager før du mottek varen. PGA STOR PÅGANG OPPLEVER VI NOE FORSINKELSER I VÅRE LEVERINGER.
 • Personvernerklæring og info om informasjonskapsler hos Skogstad Sport AS

  Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Skogstad Sport AS samler inn og bruker personopplysninger. Formålet med denne informasjonen er å informere deg som kunde om hvilke opplysninger som samles inn på vår nettside (skogstadsport.no) og hvordan disse opplysningene blir benyttet. Ditt personvern er viktig for Skogstad Sport, og Skogstad Sport følger de til enhver gjeldende regler for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

  Dette regnes som personopplysninger

  Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson, som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bilder og fødselsnummer (både fødselsdato og personnummer). Opplysninger om hvordan du bruker Skogstadsport.no, for eksempel hvilke sider/produkter du har sett på, kan også være personopplysninger.

  Behandling av personopplysninger på våre nettsteder, og formålet med behandlingen

  Skogstad Sport AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
  Det er frivillig for de som besøker Skogstadsport.no å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og bruke kontaktskjema, men for å motta varer og tjenester kan det være en forutsetning. Skogstad Sport samler inn informasjon slik at vi kan gi våre kunder relevante tilbud som passer til kundens interesseområder. I tillegg vil opplysningene bli brukt til å sikre gode kundeopplevelser på våre nettside.

  er, skogstadsport.no

  Vi bruker personopplysningene som vi samler inn til følgende formål:

  • Levere tjenesten og kontakt i forbindelse med kjøp 
   For eksempel må vi ha kontaktinformasjonen din for å sende ordren til deg
  • Salg og markedsføring
   Vi bruker anonymiserte data og personopplysninger for markedsføring, i samsvar med gjeldende lovgivning. Dette inkluderer å målrette markedsføring mot deg på internett.
  • Norsk lov
   Overholde bestemmelser i norsk lov, for eksempel i sammenheng med bokføringsloven.
  • Andre formål du har gir oss ditt samtykke til
   ◦ Utsending av nyhetsbrev på e-post eller SMS, og annen direkte markedsføring
   ◦ Kommunikasjon på sosiale medier hvor du har akseptert kontakt med oss

  Du kan til enhver tid trekke ditt samtykke for behandling av personopplysninger til markedsføringsformål. Den enkleste måten å gjøre det på, er å melde seg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev.

  Rettslig behandlingsgrunnlag

  Vårt rettslige grunnlag for innsamling og behandling av personopplysninger beskrevet i denne personvernerklæringen, avhenger av opplysningene det gjelder og sammenhengen det er samlet inn i. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, samt når behandling av persondata er nødvendig for å oppfylle en avtale med kunden eller for å oppfylle rettslige forpliktelser som regnskapsføring mv.

  Hvilke personopplysninger som behandles og hvor de hentes fra

  Skogstad Sport innhenter personopplysninger når du:

  • Melder deg på for å motta tilbud hos oss på e-post
  • Registrerer salgsordre i våre butikker.
  • Gjennomfører kjøp på skogstadsport.no
  • Oppretter bruker på skogstadsport.no
  • Deltar i konkurranser i regi av Skogstad Sport.

  Vi henter også inn informasjon om din bruk av våre nettsider gjennom informasjonskapsler (cookies).

  De opplysningene Skogstad Sport henter inn og behandler er følgende: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, i noen tilfeller spør vi etter fødselsdato.

  Utleveres opplysningene til tredjeparter?

  Skogstad Sport vil ikke selge personopplysninger som er gitt til oss til en tredjepart – noe som betyr at du ikke vil få informasjon fra andre selskaper enn oss basert på dine opplysninger.
  Skogstad Sport bruker samarbeidspartnere og tredjeparter for å behandle og lagre opplysninger samt markedsføring på vegne av Skogstad Sport. Lagring og personopplysningsbehandling kommer i hovedsak til å skje innenfor EU/EØS-området.

  Sletting og arkivering av opplysningene

  Personopplysningene vil bli oppbevart så lenge personopplysningene er nødvendig for det formål opplysningene ble innhentet for. Dette innebærer at personopplysninger til markedsføring slettes dersom du melder deg av nyhetsbrev eller trekker ditt samtykke.
  Personopplysninger knyttet til salg eller avtaler du har med oss, slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Personopplysninger knyttet til Skogstad Sports oppfyllelse av rettslige forpliktelser, slettes så snart de rettslige forpliktelser er oppfylt.

  Dine rettigheter

  Virksomheten forholder seg til den registrertes rettigheter og plikter som beskrevet i Norsk Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).
  Du har rett til:

  • Informasjon. Du har krav på informasjon om hvordan Skogstad Sport AS behandler dine personopplysninger
  • Innsyn i egne personopplysninger, samt korrigering og/eller sletting av disse
  • Begrensning av behandling av personopplysninger
  • Dataportibilitet
  • Innsigelse mot behandling av personopplysninger
  • Automatiserte avgjørelser og profilering

  Du har rett til å klage på behandling som gjøres av dine personopplysninger til Datatilsynet, se mer på www.datatilsynet.no

  Slik sikrer vi dine personopplysningerr

  Beskyttelse av dine personopplysninger er veldig viktig for Skogstad Sport AS og vi arbeider kontinuerlig med å beskytte personopplysninger.
  Informasjonssikkerheten ivaretas etter §13 i personopplysningsloven der det står beskrevet at det stilles krav til den behandlingsansvarlige om tiltak som sørger for tilfredsstillende informasjonssikkerhet med hensyn til konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet.

  Kontaktinformasjon

  Skogstad Sport AS (org.nr. 932 980 177) er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har spørsmål om, ønsker innsyn i, eller sletting av, personopplysningene som er lagret om deg, kan du ta kontakt med oss på kundeservice via e-post til firmapost@skogstadsport.no.


Kjøpet er ikkje ferdig før kunden er fornøgd.