Garanti og vilkår

 • Heim
 • Garanti og vilkår

Dersom du mottek ein ufullstendig ordre eller feil produkt kan du enten be om å få bytte produkt, ein reduksjon i pris eller kansellere heile bestillinga og returnere produkta tilbake til Skogstad i henhold til loven.


Retur av produkt

Ved kjøp i nettbutikken har du full returrett i 14 dagar frå du mottok varen(e). Har du bestilt med faktura må du hugse å betale denne innan fristen, sjølv om varen skal returnerast.

Av hygieniske årsakar kan du ikkje returnere eller bytte boxer og hipster.

Du kan returnere varen ved å sende den til Skogstad nettbutikk:

 • Returskjema og adresselapp følgjer med i pakken du har motteke frå oss. 
 • Fyll ut returskjemaet og send dette saman med varene du ynskjer å returnere. 
 • Vi belastar deg kroner 89,- for frakt når returen er motteken. 
 • Varen som returnerast må være ubrukt, merkelappar må vere på og originalemballasjen må vere intakt.
 • Alle returar går med PostNord, så retur må leverast til ein PostNord (Mypack) utleveringsstad. 
 • Retur adresse:

Skogstad Sport AS
6793 Innvik

Bytte av produkt
Ved bytte av produkt har du to alternativ:

1. Bytte i ein av våre Skogstad butikkar ved framvising av kvittering. Gjeld ikkje salsvarer.
2. Returner ved å sende til Skogstad nettbutikk og legg ved utfylt angreskjema. (Sjå info om retur av produkt). Legg inn ny bestilling på nett, vi refunderer beløpet på varens verdi så snart denne er motteken av oss.

 • Varen som returnerast må vere ubrukt, merkelappar må vere på og originalemballasjen må vere intakt.
 • Kvittering eller faktura må visast ved innlevering i butikk. Om du ikkje kan vise til dette blir ikkje vara motteken.

Salsvarer kan ikkje bytast, men varer kjøpt i nettbutikken kan returnerast innan 14 dagar etter at varen er motteken.

Uavhenta pakkar
Ved uavhenta pakkar vil du bli belasta eit gebyr på kroner 199,- for å dekke våre kostnadar i samband med dette.

Reklamasjon/Garanti
Ved fabrikasjonsfeil eller svakheiter på saumar, glidelåsar og liknande har Skogstad Sport 2 års garanti mot framlagt kvittering.

Garantien gjeld ikkje ved vanleg slitasje, skadar som er sjølvforskyldte, feil vask- og vedlikehald.

Skogstad Sport vil betale frakt kostnaden på alle produkt med manglar eller produksjons feil når kjøpskvittering er vist. Dette gjeld kun for produkta med manglar.

NB! Alle produkt som blir returnert skal vere nyvaska, om ikkje blir produktet destruert.

Dersom du er i tvil om det er ein reklamasjonssak, ta kontakt med oss på kunderservice 57 87 67 70, return@skogstadsport.no eller butikken produktet er kjøpt på. 

 • Dersom du angrar på eit kjøp hjå oss, er det angrerettloven som gjeld. Vi vil at returen skal være så enkel og effektiv som mogeleg for begge partar. Ved angra kjøp har selgar og kjøpar nokre forpliktelsar som må følgjast innanfor angrerettloven sine bestemmelsar.

  Vi anbefalar at du tar godt vare på plagget/produktet og originalemballasjen dersom du ynskjer å returnere varen trygt og sikkert tilbake.

  Under finn du nokre viktige utdrag frå angrerettloven:

  • Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf. Ang Angreretten § 25)
  • Angreretten betinger at kunde bærer kostnadene selv (jf. Angrerettloven § 8, punkt i). Dersom varene ikke kan returneres med normal post anbefaler vi Posten.no for mer info og gjennomføring av retur av større pakker. Dersom forbrukeren uttrykkelig har valgt en annen type levering enn er dette en kostnad som bæres av kunde(jf. Angrerettloven § 24).
  • Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).
  • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet..(jf Angrerettloven § 1).

  Fyll ut angreskjemaet vedlagt i forsendelsen før du returnerar varen til oss.

 • Etter at din ordre er registrert blir varen pakket og sendt.
  Det tar mellom 3-5 arbeidsdager før du mottek varen.
 • Innledning

  Formålet med denne informasjonen er å informere deg som kunde om hvilke opplysninger som samles inn på vår side (skogstadsport.no) og hvordan disse opplysningene blir benyttet. For å sikre at personvernet ikke blir krenket følger vi loven om behandling av personopplysninger

  Informasjon som blir samlet inn

  Skogstad Sport innhenter personopplysninger når du melder deg på for å motta tilbud hos oss på epost og/eller sms, registrerer salgsordre i våre varehus, gjennomfører kjøp på skogstadsport.no, og/eller deltar i konkurranser i regi av Skogstad Sport. Vi henter også inn informasjon om din bruk av våre nettsider gjennom cookies.
  De opplysningene Skogstad Sport henter inn er følgende: navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, og/eller fødselsdato, og i noen tilfeller din aksept til å bruke informasjonen til markedsføring.

  Hvordan Skogstad Sport benytter -og hvem kan benytte dine personopplysninger

  Skogstad Sport benytter informasjonen kun til markedsføringsformål eller ved kontakt ved forbindelse med kjøp gjort hos Skogstad Sport (både gjennom vår nettbutikk og i våre fysiske butikker). Skogstad Sport samler inn informasjon slik at vi kan gi våre kunder relevante tilbud som passer til kundens interesseområder.
  Skogstad Sport er ansvarlig for den informasjonene som blir hentet inn. Skogstad Sport vil ikke selge personopplysninger som er gitt til oss til en tredjepart – noe som betyr at du ikke vil få informasjon fra andre selskaper enn oss. Skogstad Sport bruker samarbeidspartnere og tredjeparter for å behandle og lagre opplysninger samt markedsføring på vegne av Skogstad Sport.


Kjøpet er ikkje ferdig før kunden er fornøgd.